Returnering

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Visse varegrupper kan være undtaget af fortrydelsesretten.


Det gælder levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

OBS: Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du bedes oplyse grunden til at varen returneres, samt om varerne har været taget i brug. Du skal oplyse dit navn, adresse og ordrenummer. Medsend også disse oplysninger i returpakken da det vil lette refunderingen. 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Katbjergvej 17, 9550 Mariager

 

Hvad skal jeg sende med tilbage? 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.  

 

Vi beder yderligere kunden om at notere sig følgende: 

a) For at sikre, at vi modtager varen og i god stand, opfordres du til at sende varen anbefalet og/eller med Track and Trace. Sendes varen som brev med Post Danmark er den ikke forsikret, hvorfor det anbefales at returnere alle varer som Pakke.

b) Vi forsøger altid at refundere beløb inden for en uge af modtagelse af varen, men der kan i sjældne tilfælde gå op til 14 dage efter modtagelse.

c) Såfremt en vare skal byttes, fremsendes den nye vare først efter, vi har modtaget den returnerede vare. Såfremt du ønsker varen hurtigt, opfordres du derfor til at bestille en ny af den pågældende vare i mellemtiden. Vi vil herefter refundere værdien af den originale vare ved modtagelse.