KONFETTI BALLONER - SÅDAN GØR DU!

KONFETTI BALLONER - SÅDAN GØR DU!

Det er ingen hemmelighed at vi elsker balloner, folie, konefetti, orb - vi elsker dem alle! Men vi er fuldt vidende om, at det kan være lidt svært at få konfetti ballonerne perfekte i første hug! 

Derfor har vi lavet en lille "SÅDAN GØR DU" guide, så du har al den information du har brug for, så du kan puste dine konfetti balloner op og få et perfekt resultat.

Når du puster vores konfetti balloner op, anbefaler vi, at du bruger et mix af luft og helium. Prøv at fylde ballonerne med et par pust luft og resten helium. Du skal ikke være bekymret over at ballonerne ser lidt trist og matte ud i farven inden du puster dem op, så snart de er fyldt med luft, bliver det hele klare og fine!

 

Step 1: Sådan puster du ballonerne op

Pust et par pust luft ind i ballonen med munden. Sæt derefter ballonen på heliumbeholderen (som vist nedenfor) og pust resten af ballonen op med helium. Hvis din ballon, når den er pustet op, ikke svæver eller er gennemsigtigt, betyder det at der ikke er nok helium i og at du skal puste lidt mere i ballonen. 

 

 

Step 2: Luk din ballon

Bind en knude i bunden af ballonen, så du lukker luften inde.

Step 3: Sådan fordeler du konfetti'en

Konfetti fordeling - SÅ, hvis du på dette tidspunkt har fulgt instruktionerne til perfektion, men konfetti'en stadig ikke har sat sig fast på siderne af ballonen og i stedet har skabt en trist bunke konfetti i bunden af ballonen? - gå ikke i panik, vi har alle prøvet det. Det kan let ordnes (det sker ofte grundet forholdene i rummet, fugtighed, varme osv.).

Du skal skabe statisk elektricitet med at gnide ballonen godt i et stykke stof, bedst bliver det med et uldtørklæde eller en uldtrøje. Rul derefter ballonen godt rundt for at opnår den ultimative konfetti-spredning. Voilà

 

BEMÆRK, vores konfettiballoner vil ikke svæve i ligeså lang tid som almindelige balloner grundet blandingen af helium, luft og det ekstra vægt fra konfettien indeni ballonen. Alt efter hvilken begivenhed ballonerne skal bruges til, så undgå at puste konfetti ballonerne op for tidligt, fx aftenen før, så vil de desværre ikke holde sig svævende, pust dem op så kort tid før begivenheden, som overhovedet muligt! 

 

SE KONFETTI BALLONER HER

SE HELIUM & BALLON TILBEHØR HER