SÅDAN HOLDER DU EN VIRTUEL PÅSKE FROKOST

SÅDAN HOLDER DU EN VIRTUEL PÅSKE FROKOST

Den ulykkelige start på 2020 har gjort påskefrokosten til lidt at en udfordring, nu vi ikke kan samles i større grupper. Den normale hyggelige samling med familie og venner ser nærmest umulig ud lige nu, men der finder måder…, og vi er her til at dele tips og idéer til hvordan, I kan fejre påsken med jeres familie og venner, over en lækker virtuel påskefrokost – hvem siger at social distance er kedeligt?

 

INVITER DIN FAMILIE & VENNER

Den gode ting ved en virtuel påskefrokost er, at du ikke behøver at begrænse hvem du inviterer. Sådan kommer du i gang - først beslutter du hvilket site du ønsker at benytte til at connecte din live videochat, der er masser at vælge mellem og vores favoritter inkluderer Skype og Google Hangouts, men der findes også Zoom eller den seneste trend, Houseparty. Når du har besluttet hvordan I skal connecte, så sender du en invitation ud til venner og familie, evt. via Facebook, med dato, tid og link til den videochat du har valgt.

Family in front of a computer | Greece.GreekReporter.com Latest ...

 

 SÅ SKAL DER LAVES MAD!

Så er tiden kommet til at piske en påskestemning op! Alle familier har deres egne traditioner, så hold fast i det du normalt ville lave til en påskefrokost, på den måde føles det som en helt normal påske. Overvej hvordan jeres virtuelle påskefrokost skal være, skal det være med både sild og snaps og alt hvad der hører til, eller skal det være mere simpelt, det er dit valg!

Nedenfor har vi lånt lidt inspiration til påskemaden, klik på billederne for at komme til opskrifterne.

.

Se hvad der hører sig til den lækreste påskefrokost menu. 

Kilde: alt.dk

Kilde: Femina.dk

 

DÆK BORDET

Gør bordet æg-stra festligt med vores skønne påsketing. Det behøver ikke være meget, få ting kan gøre en stor forskel. Brug evt. de skønne kaninpåsketallerkner og sjove gulerodsservietter, på den måde vil jeres virtuelle påskefrokost have den helt rette påskestemning.

Et billede, der indeholder plade, bord, mad, indendørs

Automatisk genereret beskrivelse

De sødeste påsketallerkner - 48 kr.

Hoppy Easter Servietter

Gulerodsservietter i bedste påskestil - 49 kr.

 Hoppy Easter Papkrus 

Papkrus med rigtige små stof pom pom haler - 45 kr.